Arrow

Έκτατη επανάσταση στις 3μμ

Posted by Στάμπα ~ on 3/21/2013 ~ 0 comments

Έκτακτη συνέντευξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην Κύπρο
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί εκτάκτως συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις στην Κύπρο, στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του Συνασπισμού.
Στη συνέντευξη τύπου θα παρευρίσκονται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και η τριμελής αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην Κύπρο.
Την Τετάρτη το πρωί επισκέφθηκε την Κύπρο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενη από τους: Γιάννη Δραγασάκη, Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Ρένα Δούρου, υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τον Κώστα Ήσυχο, υπεύθυνο του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής.
Η αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συνομιλίες με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.
Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στις εναλλακτικές προτάσεις του κόμματός του για απεμπλοκή από την τρόικα μέσα στην ευρωζώνη, ενώ η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το "όχι" της κυπριακής βουλής, καθώς και στις δυνατότητες διαπραγμάτευσης που υπάρχουν στο ευρωπαϊκό επίπεδο.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Λιλλήκα, καθώς και με τον Πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Ομήρου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ψύχραιμη και αποφασιστική στάση που πρέπει να κρατήσει η Κύπρος, η οποία και δεν πρέπει να υποκύψει στους εκβιασμούς.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει