Arrow

Θα θα θανάππτυξη θαθα θαθα θα

Posted by Στάμπα ~ on 3/26/2013 ~ 0 comments

«Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα» λέει ο πρόεδρος της γερμανικής SAP
 Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SAP κ. Jim Hagemann Snabe μετά την «παραγωγική» όπως την χαρακτήρισε συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και πρόσθεσε ότι η εταιρία του θα μεταφέρει τα γραφεία της για την Νότια Ευρώπη στην Αθηνά.

Με τον κ. Σαμαρά συζήτησαν τρόπους για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας και την μείωση της ανεργίας.

Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Hagemann Snabe δήλωσε: «Όντας ο μεγαλύτερος παγκόσμιος προμηθευτής λογισμικού, βρισκόμαστε εδώ, για να επιταχύνουμε τη διαδικασία της αύξησης της καινοτομίας και της ανάπτυξης, διότι αυτό είναι πραγματικά η ατζέντα για το μέλλον της Ελλάδας. Βλέπουμε μια αγορά με πολλούς ευφυείς ανθρώπους, βλέπουμε μια αγορά όπου το λογισμικό θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο και είμαστε εδώ να επενδύσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία».

Πρόσθεσε ότι συζήτησαν τρόπους για να αξιοποιήσουν μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις και κατάληξε: «Μεταφέραμε τα κεντρικά γραφεία Νοτίου Ευρώπης της εταιρείας στην Αθήνα, για να επικεντρωθούμε σε αυτή την αγορά και σήμερα μιλήσαμε πώς θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα της ανεργίας εκπαιδεύοντας νέους ανθρώπους. Μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να εμπνεύσουμε τις μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις να ενισχύσουν την τεχνολογία μας και να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πολύ παραγωγική συνάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ». .


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει