Arrow

Η ΚύπΓος έχει δικό της μπαϊΓάκι

Posted by Στάμπα ~ on 3/20/2013 ~ 0 comments

«Η σταθερότητα της Ελληνικής οικονομίας δεν επηρεάζεται από την Κύπρο»
Η σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις στην Κύπρο καθώς η χώρα είναι πλήρως θωρακισμένη απέναντι στις τυχόν επιπτώσεις τους, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε σύντομη παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα επενδυτικά εργαλεία.

  Η κυβέρνηση, λειτουργεί με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως διορατικότητα, υποστήριξε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ ενώ για την Κύπρο είπε πως καλείται να περάσει μια δύσκολη, επώδυνη και πρωτόγνωρη διαδικασία.
 

  «Αναμένουμε τις εξελίξεις, σεβόμαστε τις επιλογές της Κύπρου και στεκόμαστε στο πλευρό της με έμπρακτη αλληλεγγύη. Άλλωστε σε αντίστοιχη δυσκολία βρίσκεται και η Ελλάδα γιατί οι στιγμές είναι δύσκολες και οι αποφάσεις καθοριστικές», πρόσθεσε.

  Την ίδια ώρα, η αντιπολίτευση χαιρέτησε με ενθουσιασμό την απόφαση της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων, ζητώντας μάλιστα την παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης για την στάση που κράτησε στο Eurogroup ενώ η πλειοψηφία δεσμεύτηκε για στήριξη των όποιων μελλοντικών αποφάσεων της Κύπρου.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει