Arrow

Είμαστε η εγγύηση στους στεγανοποιημένους βόθρους

Posted by Στάμπα ~ on 3/27/2013 ~ 0 comments


Βενιζέλος: Απολύτως «στεγανοποιημένο» το ελληνικό τραπεζικό σύστημα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Βενιζέλος: Απολύτως «στεγανοποιημένο» το ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Επώδυνη, αλλά αναγκαία για την αποφυγή της χρεοκοπίας της Κύπρου χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Ο Ευ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «περισσότερο συμβολική» τη συνάντησή του και την ενημέρωση που είχε από τον υπουργό Οικονομικών, καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε καθημερινή επικοινωνία με τους κ. Σαμαρά και Στουρνάρα, όπως και με την κυπριακή πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.
Χαρακτήρισε επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός της «στεγανοποίησης» του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, μετά την υπογραφή της σύμβασης για τη μεταβίβαση στην Τράπεζα Πειραιώς των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε παράλληλα στο ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που υποστηρίζουν ότι για τα προβλήματα της Κύπρου ευθύνεται το ελληνικό PSI. «Προσφέρουν κακές υπηρεσίες, όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο», σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό που αποδείχθηκε από τις πρόσφατες εξελίξεις είναι ότι τα εύκολα λόγια είναι επικίνδυνα.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις Ντάισελμπλουμ ότι η συμφωνία για την Κύπρο μπορεί να αποτελέσει το πρότυπο λύσης σε παρόμοιες περιπτώσεις, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η άποψη αυτή ήταν επικίνδυνη και γι' αυτό και αποσύρθηκε.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει