Arrow

Κρατάει γερά η Θράκη

Posted by Στάμπα ~ on 3/05/2013 ~ 0 comments


Βίντεο και φωτογραφίες από το συλλαλητήριο κατά των χρυσωρυχείων
Χιλιάδες θρακιώτες βγήκαν στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης για να διαμαρτυρηθούν για τα χρυσωρυχεία και τη σχεδιαζόμενη εξόρυξη στο Πέραμα την Δευτέρα 4 Μαρτίου.
Πολίτες κάθε ηλικίας με τη νεολαία της Θράκης στην πρώτη γραμμή είπαν ένα ξεκάθαρο όχι.
Πρώτοι μίλησαν μαθητές γυμνασίων και λυκείων, ενώ στο συλλαλητήριο μίλησαν ακόμη ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης, ο πρόεδρος της περιφερειακής ένωσης δήμων ΑΜΘ και δήμαρχος Καβάλας Κώστας Σιμιτσής, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα που έγινε πριν από λίγα χρόνια στην Καβάλα εναντίον του λιγνίτη.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκε σε τον αγώνα 13,5 χρόνων κατά των εταιρειών που θέλουν την εξόρυξη του χρυσού και τόνισε ότι απέναντι βρίσκονται οι Καναδοί, ορισμένα ΜΜΕ και κάποιοι πολιτικοί.
Αξίζει να αναφερθεί ότι έντονα αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τελευταίως αναφέρετε αρκετά στο θέμα των χρυσωρυχείων. Μάλιστα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης του επέστρεψε και χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε.


Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκε στον αγώνα 13,5 χρόνων κατά των εταιρειών που θέλουν την εξόρυξη του χρυσού και τόνισε ότι απέναντι βρίσκονται οι Καναδοί, ορισμένα ΜΜΕ και κάποιοι πολιτικοί.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει