Arrow

Δεξιοί κι αριστεροί προσκυνούν Καραμανλή

Posted by Στάμπα ~ on 3/03/2013 ~ 0 comments



Σύμφωνα με τι πρόγραμμα πρώτος ομιλητής θα είναι ο Αντ. Σαμαράς, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις ομιλίες όλων των πολιτικών αρχηγών. Αμέσως μετά θα ανέβει στο βήμα ο Αλ. Τσίπρας και θ’ακολουθήσουν οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, και της ΔΗΜ.ΑΡ., Φ. Κουβέλης.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Κωνσταντίνος Καραμανλής: τότε και τώρα. Δημοκρατία, Οικονομία, Πολιτισμός και Ευρώπη». Το «παρών» θα δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του Μεγάρου Μουσικής Ιωάννη Μάνου και του προέδρου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Πέτρου Μολυβιάτη.

Αμέσως μετά από τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα τοποθετηθούν ο τέως πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος, ο πρώην ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Ιωάννης Μαρίνος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Μακρυδημήτρης, ο διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη Αγγελος Δεληβοριάς και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης.

Συντονιστής θα είναι ο ακαδημαϊκός και γενικός διευθυντής του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», Κωνσταντίνος Σβολόπουλος, ενώ τη συζήτηση θα κλείσει ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσκλήσεις έχουν σταλεί και στους 300 βουλευτές, ενώ αναμένεται πλήθος κόσμου, καθώς η αίθουσα είναι χωρητικότητας 2.500 ατόμων και –σύμφωνα- με τις εκτιμήσεις- θα γεμίσει ασφυκτικά.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει