Arrow

Το ξεβράκωμα των προοδευτικών ειδώλων

Posted by Στάμπα ~ on 3/03/2013 ~ 0 comments

Όχι στα ναρκωτικά Μανώλη Μητσιά
Χρήστης παράνομων ναρκωτικών ουσιών είναι κατά τα φαινόμενα ο Μανώλης Μητσιάς.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μέσα από το κέντρο απεξάρτησης "το γαλάζιο κουνούπι", δήλωσε:

«Παρακολουθώ πολύ τις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά. Είναι μέγας πατριώτης. Ακούω μερικούς ηλίθιους στην τηλεόραση που τον βρίζουν και μιλάνε εναντίον του και θυμώνω. Πρόκειται περί ηλιθίων. Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος την εποχή αυτή να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. Ξέρω πόσο αγαπάει την Ελλάδα. Μέρα-νύχτα το μυαλό του είναι στο πώς θα βγούμε από το τούνελ».

Αλλά δε σταμάτησε εκεί. Αναφερόμενος στο "μαζί τα φάγαμε" του Θόδωρα είπε:

«Η φράση του κ. Πάγκαλου ότι όλοι μαζί τα φάγαμε κρύβει αλήθεια. Μόνο που δεν τα έφαγαν όλοι στο ίδιο ποσοστό. Αλλά εμείς πιέσαμε τους πολιτικούς να βάλουν το παιδί μας στον ΟΤΕ ή στο υπουργείο. Κάπου βάλαμε όλοι το χεράκι μας. Παντού υπήρξε φαγοπότι στην Ελλάδα».

Για να κατηγορήσει τελικά τους Έλληνες για τον τρόπο που επέλεξαν να ξοδέψουν τα δεδουλευμένα τους λέγοντας:

«λόγω του παραλογισμού του χρήματος που έρεε στα σπίτια μας και είχαμε δυο-τρεις τηλεοράσεις και δυο-τρία αυτοκίνητα ο καθένας, χάσαμε το μέτρο»

Ας ελπίσουμε ο προσωπικός φίλος και κουμπάρος του Αντώνη του Σαμαρά, Μανώλης Μητσιάς, να καταφέρει να κερδίσει τη μάχη με τα ναρκωτικά, γιατί το ελληνικό τραγούδι τον χρειάζεται. Η πολιτική πάλι, καθόλου.


ΥΓ: Ο Μανώλης Μητσιάς δε βρίσκεται σε κέντρο απεξάρτησης και δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Και ΑΥΤΟ, είναι το ανησυχητικό.



Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει