Arrow

Πορνοδιανόηση

Posted by Στάμπα ~ on 3/02/2013 ~ 0 comments




«Η κόρη του πρώην υπουργού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και ως Ελληνίδα και ως Κορίνθια. Πρόσβαλε τη γενέτειρά της, αλλά και την εκλογική περιφέρεια του πατέρα της».
Ο καθηγητής του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου, κ. Χρήστος Ρουμελιώτης, ο οποίος είχε συνοδεύσει τους μαθητές του στο Λονδίνο και στο Βρετανικό Μουσείο, όπου μαζί ύψωσαν μπροστά από τα Μάρμαρα του Παρθενώνα τις ελληνικές σημαίες, απαντά μέσω του protothema.gr στο προσβλητικό, όπως το χαρακτηρίζει, άρθρο της κόρης του τέως υπουργού του ΠΑΣΟΚ, κ. Θεόδωρου Κοτσώνη, Ηλέκτρας.
Είναι η δημοσιογράφος της αμερικάνικης ιστοσελίδας VICE, η οποία έγραψε, σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε στη Lifo, πως τα Μάρμαρα του Παρθενώνα είναι «ένα μάτσο αρχαίες πέτρες» και πως οι καθηγητές που συμφώνησαν να σηκωθούν ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό Μουσείο είναι «βλάκες με περικεφαλαία» και πως η ίδια θα ένιωθε ντροπή. αν της ζητούσαν να κάνει κάτι παρόμοιο.
«Τους προσβλητικούς της χαρακτηρισμούς, τους της επιστρέφουμε» λέει ο κ. Ρουμελιώτης. «Δεν μας ενόχλησε το γεγονός ότι μας αποκάλεσε βλάχους και βλάκες με περικεφαλαία, αλλά μας ενόχλησε το ό,τι αποκάλεσε τα Μάρμαρα, ένα μάτσο αρχαίες πέτρες».


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει