Arrow

Έφεδροι εναντίον αστυνομίας

Posted by Στάμπα ~ on 3/08/2013 ~ 0 comments

Λίγες ώρες μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ιερισσό και η σελίδα του συνδέσμου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στο facebook πήρε φωτιά!



Οι διαχειριστές της σελίδας, με αναρτήσεις τους που συνοδεύονται από φωτογραφίες αστυνομικών αιχμαλωτισμένων από καταδρομείς, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα γράφουν: «Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπερ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι «θερμοκέφαλοι»…. Η δικαιολογία περί «εκτέλεσης διαταγών» δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».
 Ενώ σε άλλο "ποστάρισμα" σημειώνουν:
«Τα πράγματα έχουν «τρόπο», αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν».
Και καταλήγουν: 
 «Τρομοκρατούν τον κόσμο και τα παιδιά. Πήγαν χωρίς εισαγγελική εντολή να μπουκάρουν στα σπίτια του κόσμου και να τους συλλάβουν. Δημιουργούν εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις για ένα μισθό των 500 ευρώ. Συγχαρητήρια στα ΜΑΤ άξιος ο μισθός σας».
Όταν διαδόθηκε ότι πρόκειται για κείμενο προβοκάτσια δόθηκε απάντηση με την υπογραφή του Ταξίαρχου ε.α Τζιάκης Ιωάννης
Διοικητή ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων:
"Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσει η περιφερόμενη παραφιλολογία σχετικά με τις αναρτήσεις στον Σύνδεσμο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ( Σ.Ε.Ε.Δ. ) και στην Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) :

Ναι το κείμενο γράφτηκε από Εφέδρους. Όχι δεν είναι προβοκάτσια. Προβοκάτσια είναι όλο αυτό από διάφορους οι οποίοι διαβάζουν επιφανειακά και σπεύδουν να βγάλουν είδηση με αυτό το ανακυκλούμενο περί διάφορων επαπειλούμενων καταστάσεων, δήθεν από Εφέδρους των Ειδικών Δυνάμεων. Καμία από τις αναρτήσεις δεν περιέχει απειλές.

Αν ήταν επιτελικά διατυπωμένες και ξεκινούσαν με το << Εκτιμάται ότι... >> και στη συνέχεια έγραφαν ακριβώς τα ίδια, δεν θα τολμούσε κανείς να τις αμφισβητήσει, ακόμα και οι ειδικοί επί του θέματος εκτιμήσεων, εκτός αν τις χαρακτήριζαν ως χειρότερο σενάριο αν είχαν τέτοια αναλυτική εμβάθυνση.

Απεναντίας οι υποθετικές εκφράσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί, μάλλον ως φιλικές συμβουλές προς τους αρμόδιους θα έπρεπε να εκλαμβάνονται γιατί εν πολλοίς απηχούν την συσσωρευόμενη αγανάκτηση του λαού.

Προφανώς οι αρμόδιοι της Αστυνομίας μάλλον με αυτό ασχολούνται και δεν παρασύρονται από ειδήσεις από ανοιχτές πηγές, ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους. Θα ήταν τραγικό λάθος μια κυκλοφορούσα πληροφορία να θεωρείται επιβεβαιωμένη και ακριβής.

Ας σταματήσουν λοιπόν όλοι τη προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος της Εφεδρείας των Ειδικών Δυνάμεων και ας χάσουν το μεροκάματο ή και την θέαση και ακροαματικότητα τους. Είναι ωραία τα πυροτεχνήματα αλλά στην ώρα τους, όχι όποτε θέλουμε να εκβιάσουμε ειδήσεις."


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει