Arrow

Γερμανοκουρελιάδες

Posted by Στάμπα ~ on 3/25/2013 ~ 0 comments

Yπέρ της απόφασης του Eurogroup η ΔΗΜΑΡ!
Υπέρ της καταστροφικής απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο τάσσεται η ΔΗΜΑΡ!  «Μόνο έτσι η Κύπρος αποφεύγει την οικονομική και πολιτική απομόνωση και τη χρεοκοπία» αναφέρει αφού απορρίπτει ότι μπορεί να βρεθει λύση εκτός της ευρωζώνης για τον οποιονδήποτε!
Μεταξύ άλλων, η ΔΗΜΑΡ ακόμη σημειώνει ότι η περιπέτεια της Κύπρου "ακυρώνει τους προπαγανδιστικούς μύθους για μονομερείς λύσεις που οδηγούν έξω από την ευρωζώνη". Αν σε μερικούς μήνες αποχωρήσει η Κύπρος από το ευρώ ή ανατραπεί η κυβέρνηση Αναστασιάδη να δούμε τι θα γίνει...
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:
Είμαστε αλληλέγγυοι με τον Κυπριακό λαό. Η απόφαση είναι επώδυνη και εκφράζει την κυριαρχία συντηρητικών πολιτικών που υπονομεύουν την ενότητα και την αλληλεγγύη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ομως η επίτευξη λύσης εντός ευρώ είναι η αναγκαία επιλογή. Μόνον έτσι η Κύπρος αποφεύγει την οικονομική και πολιτική απομόνωση και τη χρεοκοπία.
Είναι θετικό γεγονός η κατηγορηματική επιβεβαίωση της ευρωπαϊκής εγγύησης των καταθέσεων έως 100.000 ευρώ καθώς και η προστασία των καταθέσεων στα καταστήματα των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα μαζί με τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Στη νέα κατάσταση η Κύπρος έχει ανάγκη από ευρωπαϊκή υποστήριξη για την αντιμετώπιση της ύφεσης.
Η Κύπρος παραμένει μέρος του αγώνα για αλλαγή πολιτικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε η ευρωπαϊκή ιδέα να ανανεωθεί στη συνείδηση των λαών, η οικονομική και η πολιτική ενοποίηση να προωθηθεί με αποφασιστικά βήματα.
Η περιπέτεια της Κύπρου ακυρώνει τους προπαγανδιστικούς μύθους για μονομερείς λύσεις που οδηγούν έξω από την ευρωζώνη.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει