Arrow

BraviΣιμος ο υποστηρικτής

Posted by Στάμπα ~ on 3/20/2013 ~ 0 comments

«Στηρίξαμε και στηρίζουμε τις επιλογές της Κύπρου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Ant1, ότι η Ελλάδα στήριξε και στηρίζει τις επιλογές της Κύπρου με κάθε δυνατό τρόπο.
   «Συμπαραστεκόμαστε στην Κύπρο. Στηρίξαμε την Κύπρο, όπως στηρίξαμε και την απόφαση της στο Eurogroup, έτσι στηρίζουμε και τη χθεσινή απόφαση της κυπριακής Βουλής», επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι η κατάσταση δεν προσφέρεται για μικροκομματικά παιχνίδια.

  Τόνισε ακόμη ότι «είναι καλό να είμαστε όλοι ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» και ότι «πρέπει να περιμένουμε το plan B, να βρεθεί λύση».


  Ερωτηθείς σχετικά με τη στάση του έλληνα υπουργού Οικονομικών στη συνεδρίαση του Eurogroup και για το αν συγκεκριμένα ήταν θετική απέναντι στις απαιτήσεις των υπολοίπων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Αθήνα ήταν φυσικό να στηρίξει την απόφαση της Κύπρου.

  «Στις δύο τα ξημερώματα, Παρασκευή προς Σάββατο, βγήκαν από τη Σύνοδο του Eurogroup οι τρεις θεσμικοί, δηλαδή, ο κ. Ντάισελμπλουμ, η κ. Λαγκάρντ και ο κ. Ντράγκι. Είχαν συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη, συμφώνησαν και μετά αυτή τη συμφωνία ήρθαν οι τρεις και την παρουσίασαν στους υπουργούς Οικονομικών. Την ψήφισε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου. Φυσικό ήταν η Ελλάδα να στηρίξει», σημείωσε.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει