Arrow

Σουργέλων συνέχεια

Posted by Στάμπα ~ on 4/26/2013 ~ 0 comments

Τι άλλο θα πουν σε αυτήν την Επιτροπή...
Αδ. Γεωργιάδης προς Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Χρειάζεσαι ψυχίατρο»!
Σίριαλ έχει γίνει η προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρτν. Πρωταγωνιστές είναι οι Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Γεωργιάδης ζήτησε από την συνάδελφό του από τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κωνσταντοπούλου, να μην παραφέρεται. Τότε ήταν που άναψαν τα «αίματα»...

Ο διάλογος που ακολούθησε μόνο Επιτροπή της Βουλής δεν θυμίζει. «Ποιά νομίζεται πως είστε επιτέλους», αναρωτήθηκε ο κ.  Γεωργιάδης, για να πάρει την απάντηση «μην παραφέρεσται κύριε. Ποιός είστε;». Όμως η ανταπάντηση του βουλευτή τους άφησε όλους άφωνους καθώς της είπε:

«Εσύ να πας να δεις ποια είσαι, να πας σε κανένα ψυχίατρο»!

Φυσικά το επεισόδιο τελείωσε «θεαματικά». Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ.  Μαρκογιαννάκης κάποια στιγμή αργότερα ζήτησε από την υπάλληλο της Βουλής να βρει το τηλέφωνο ενός επιχειρηματία , τον οποίον ήθελε να καλέσει στην Επιτροπή για να καταθέσει. Πρότεινε μάλιστα στην υπάλληλο να καλέσει το 11880 ή κάποιο παρόμοιο νούμερο για να τον βρει.

«Υπάρχει και το πενταψήφιο του ΕΟΠΥΥ», είπε με νόημα η κ. Κωνσταντοπούλου. Η απάντηση από τον κ. Μαρκογιαννάκη ήρθε αμέσως και ήταν αφοπλιστική.

«Τον ΕΟΠΥΥ τον χρειάζεστε εσείς, κυρία συνάδελφε, είναι προφανές, και μάλιστα ειδικευμένης γνώσης γιατρό».


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει