Arrow

Κοινωνία αποσύνθεσης

Posted by Στάμπα ~ on 4/17/2013 ~ 0 comments

Οδηγός λεωφορείου ζήτησε σε 90χρονο να κατέβει επειδή είχε μαζί του καροτσάκι λαϊκής

Οδηγός, ζήτησε από ηλικιωμένο με καροτσάκι λαϊκής να μην ανέβει στο λεωφορείο και όταν ο 90χρονος τον αγνόησε, εκείνος απαίτησε να κατέβει, διαφορετικά όπως απειλούσε δεν θα συνέχιζε το δρομολόγιο.

"Μην ανέβεις με το καρότσι" ακούστηκε η φωνή του οδηγού του λεωφορείου (Γραμμή 220 – Αφετηρία Άνω Ιλισίων – Δρομολόγιο 13:16 – Σάββατο 13 Απριλίου 2013). Στην αρχή δεν έδωσε κανένας σημασία. Όμως ο ηλικιωμένος, γύρω στα 90, αγνόησε τον οδηγό και επιβιβάστηκε στο λεωφορείο με το καροτσάκι του· ένα καρότσι λαϊκής, άδειο (όχι πως αν ήταν γεμάτο θα είχε διαφορά) και κλειστό, δεν ενοχλούσε κανέναν και δεν αποτελούσε κίνδυνο για κανέναν. Ο οδηγός συνέχισε να φωνάζει στον άνθρωπο να κατέβει από το λεωφορείο.
Εκείνος συνέχισε να τον αγνοεί. Τότε κάποιοι επιβάτες αρχίσαμε να λέμε στον οδηγό ότι δεν ενοχλεί, το καρότσι είναι κλειστό και ότι είναι ντροπή να θέλει να κατεβάσει έναν άνθρωπο 90 χρόνων από το λεωφορείο και πώς θα πάει αυτός ο άνθρωπος εκεί που έχει να πάει· τα αυτονόητα δηλαδή. Ο οδηγός ανένδοτος, "αν δεν κατέβει, το λεωφορείο δε συνεχίζει. Ο κανονισμός απαγορεύει τα καρότσια και αν κάποιος από τους επιβάτες τον καταγγείλει θα βρει το μπελά του".

 



Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει