Arrow

Απίστευτο καψόνι στους άστεγους

Posted by Στάμπα ~ on 4/19/2013 ~ 0 comments


astegoi

Ένα απίστευτο καψόνι της ΕΛ.ΑΣ. καταγγγέλει σήμερα η “Εφημερίδα των Συντακτών” επικαλούμενη σχετικές μαρτυρίες και αναδημοσιεύσει το in.gr.
Συγκεκριμένα καταγγέλλεται πως μετά μετά τους χρήστες ναρκωτικών η η επιχείρηση «Θέτις» της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι έχει επεκταθεί το τελευταίο διάστημα και στους άστεγους της Αθήνας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες οι άστεγοι μεταφέρονται μαζικά από το κέντρο της Αθήνας στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας ή σε αστυνομικά τμήματα δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Εκεί κρατούνται επί ώρες για εξακρίβωση στοιχείων και στη συνέχεια τους αφήνουν να επιστρέψουν στο κέντρο με τα πόδια.
«Καθημερινά τους ζητούν ταυτότητα, τους μαζεύουν, τους φορτώνουν στο πούλμαν της αστυνομίας και τους μεταφέρουν είτε στην Αμυγδαλέζα, είτε σε αστυνομικά τμήματα στη Βάρη, το Ελληνικό, τον Ωρωπό, στη Λαμία» λέει κάποιος άστεγος.
«Πάνε τα παιδιά εκεί και τ’ αφήνουν να έρθουν με τα πόδια. Πώς να έρθει τώρα δώδεκα η ώρα ο ταλαίπωρος από εκει» αναρωτιέται κάποιος άλλος.
Πραγματικά πρόκειται για απανθρωπιά όχι μόνο για τους άστεγους αλλά και για τους χρήστες ναρκωτικών. Δε βρέθηκαν στο δρόμο γιατί το ήθελαν ούτε άρχισαν να καρφώνουν ενέσεις στα μπράτσα τους επειδή έτσι τους ήρθε.
Τι είναι; Σκουπίδια που βγαίνεις τα μεσάνυκτα και τα πετάς στο δρόμο; Αφήστε κύριοι τα νταηλίκια με πονεμένες ψυχές και κοιτάξτε να πιάσετε τους Αλβανούς που σκότωσαν την Κατερίνα ή αυτούς που μας βιάζουν μέσα στα σπίτια μας.
Μην κάνετε επίδειξη δύναμης και εξουσίας διότι αύριο ίσως να είστε εσείς στη θέση των αστέγων και τα παιδιά σας στη θέση των χρηστών.
Η εξακρίβωση μια χαρά γίνεται και στο κέντρο προσφέροντας σε αυτές τις ψυχές έστω ένα καφέ και τυρόπιτα.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει