Arrow

Εμείς καμένοι κι αυτοί τεμένη

Posted by Στάμπα ~ on 4/08/2013 ~ 0 comments

Καμίνης: Όχι ένα, αλλά τρία τεμένη στην Αθήνα

Υπέρ της ανέγερσης ενός τεμένους στον Ελαιώνα, αλλά και σε δύο μικρότερα, ο δήμαρχος Αθηνών. "Τέλος στην προσευχή σε γκαράζ", είπε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του
"Την ανάγκη ανέγερσης του τεμένους στον Ελαιώνα, και νομιμοποίησης ενός ή δυο συμπληρωματικών τεμενών που χρησιμοποιούν σήμερα οι μουσουλμάνοι σε δημοτικά διαμερίσματα της πρωτεύουσας", επισήμανε μέσω του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
"Είμαστε σοβαροί; Έχουμε ανθρώπους που διαμένουν χρόνια με τα παιδιά τους στην Ελλάδα και εκτελούν τα θρησκευτικά καθήκοντα σε γκαράζ και υπόγεια σε συνθήκες πλήρους ανασφάλειας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.
"Όπως υπάρχουν χριστιανικοί ναοί σε όλο τον κόσμο γιατί να μην έχουμε τέμενος στη χώρα μας;", διερωτήθηκε, ενώ για τους συμπληρωματικούς χώρους λατρείας ανέφερε ότι σήμερα υπάρχουν πάμπολλα τζαμιά που λειτουργούν παράνομα χωρίς να πληρούνται οι απαιτούμενες συνθήκες και χωρίς κανένα έλεγχο.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι με ένα ή δυο ακόμη τζαμιά δεν θα συρρέουν χιλιάδες μουσουλμάνοι πιστοί στον Ελαιώνα.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει