Arrow

Βγήκαμε απ' την εντατική, δεν βγήκαμε από το τρελοκομείο

Posted by Στάμπα ~ on 3/09/2013 ~ 0 comments

Εξαπέλυσε επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας, επιμένει ο Σαμαράς 
Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας», επανέλαβε με έμφαση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
 «Τους τελευταίους οκτώ μήνες σηκώνουμε το βάρτος της ανόρθωσης της χώρας», τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας ότι «βγήκαμε απ' την εντατική, δεν βγήκαμε τελείως από το νοσοκομείο». Περιγράφοντας τα επόμενα βήματά του, ο κ. Σαμαράς είπε ότι «πρέπει να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί, ανακούφιση στα χαμηλότερα στρώματα».
 «Θέλω να βγούμε από την κρίση μιαν ώρα αρχύτερα, για να βρουν οι άνεργοι δουλειά, να έχουν οι νέοι προοπτική στη χώρα μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
 Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή, χωρίς να κατονομάσει τα δύο κόμματα.
 
Πατριωτισμός και δημοκρατία πάνε μαζί, είπε ο κ. Σαμαράς και επέκρινε όσους επικαλούνται τη δημοκρατία και περιφρονούν τον πατριωτισμό (φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και εκείνους που επικαλούνται τον πατριωτισμό και περιφρονούν τη δημοκρατία (περιγράφοντας τη ρητορική και τη δράση της Χρυσής Αυγής). «Και οι μεν και οι δε βλάπτουν το ίδιο», επισήμανε ο πρωθυπουργός.
Ασκώντας κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, επέκρινε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν υπάρχει άποψη που να μην την έχουν πει.  
Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η χώρα θα κερδίσει την μάχη και θα βγεί από την κρίση.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει