Arrow

Νεα επένδυση...φεύγει η Michelin

Posted by Στάμπα ~ on 3/27/2013 ~ 0 comments

Aποχωρεί από την Ελλάδα

Σαν «βόμβα» έσκασε στην ελληνική αγορά ελαστικών η είδηση πως αποχωρεί από τη χώρα μας η θυγατρική εταιρεία της Michelin από την 1 Ιανουαρίου του 2014 εξαιτίας αναδιάρθρωσης των θυγατρικών της!
Σύμφωνα μάλιστα με την επιστολή που απέστειλε ο γενικός διευθυντής των ελαστικών Michelin David Jean στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους ελαστικών, και έχει στην διάθεσή της η «Η» αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως: «Αγαπητοί συνεργάτες θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή, να σας ενημερώσω για την επικείμενη εμπορική και διοικητική οργανωτική αλλαγή της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη, που αφορά και την Ελλάδα.
Αυτή η οργανωτική αλλαγή θα εξασφαλίσει την μακρόχρονη παρουσία της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη όπου έχουμε φιλοδοξίες ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου, η Ελλάδα θα είναι μέρος μιας νέας εμπορικής περιοχής που δημιουργήθηκε, το διοικητικό κέντρο της οποίας θα εδρεύει στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία.».
Η Michelin είχε εμπορική παρουσία στην Ελλάδα από το 1950 μέχρι και το 1969 σαν εταιρεία εξαγωγών ελαστικών λειτουργώντας σαν υποκατάστημα Αθηνών. Το 1969 ιδρύεται επίσημα η Michelin Ελλάδος, η οποία από το 1978 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία.


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει