Arrow

Αγωνιστική γυμναστική για τα φιλαράκια

Posted by Στάμπα ~ on 4/17/2013 ~ 0 comments

Στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ για τις αποχωρήσεις από το Δημόσιο


Σε εξέιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος από την ΑΔΕΔΥ, το οποίο οργάνωσε ως αντίδραση στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις αποχωρήσεις από το Δημόσιο. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Σταδίου.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχει κηρυχθεί στάση εργασίας στην Αττική από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Η στάση εργασίας ισχύει και για τους εργαζόμενους στις Δημόσιες Υπηρεσίες στην Περιφέρεια, εφόσον με απόφαση των κατά τόπους Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., διοργανωθούν αντίστοιχα Συλλαλητήρια.

Την ίδια ώρα υγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίτερα έξω από το υπουργείο Υγείας γιατροί και νοσηλευτές ζητώντας ανατροπή των «μνημονιακών πολιτικών», που οδηγούν σε συγχωνεύσεις - καταργήσεις νοσοκομείων, τμημάτων, μονάδων, διαθεσιμότητα και απολύσεις.  Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς την Κλαυθμώνος όπου θα συνατηθούν με μέλη της ΑΔΕΔΥ και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν κοινή πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης ανοίγουν το δρόμο για τη δημιουργία «βιομηχανίας απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων» τα επόμενα χρόνια, καταργώντας πρακτικά και οριστικά τη μονιμότητα, κατά παράβαση της ουσίας των διατάξεων του Συντάγματος.

 



Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει