Arrow

Φάε εσύ φεύγοντας...έλα εσύ στο στρατό μας

Posted by Στάμπα ~ on 12/01/2013 ~ 0 comments

Δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό για να σώσουν τα κομματικά τους παιδιά που βγαίνουν σε πρόωρη σύνταξη στα 55 τους!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 10.000

Η χυδαία πολιτική των κομματικών στρατών και της προάσπισης "των δικών μας παιδιών" σε όλο της το μεγαλείο.

Aυτή τη φορά με την συμμετοχή της Τρόικας στο ρουσφετολογικό έγκλημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ σοκ της Μαρίνας Μάνη στο "Κεφάλαιο" που κυκλοφορεί, οδηγούν σε πρόωρη συνταξιοδότηση υπαλλήλους του δημοσίου που αποτελούν τον κομματικό τους στρατό -για να δείξουν ότι κάνουν απολύσεις- και ετοιμάζονται να ξαναπροσλάβουν 10.000 εντός του 2014 που είναι εκλογική χρονιά!

Έτσι πασόκοι και νεοδημοκράτες κομματικοί δημόσιοι υπάλληλοι-στελέχη του διεφθαρμένου βαθέως κράτους-απολαμβάνουν αντί για απόλυση πρόωρη σύνταξη σε ηλικία 55 ετών, όταν στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να περιμένουν οι εργαζόμενοι ως τα 67 τους χρόνια για να πάρουν σύνταξη.

Όταν ο Συλακάκης της Δράσης κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν απάντηση δεν πήρε ποτέ. Παλαιότερα ο Τόμσεν είχε υποστηρίξει ότι η Τρόικα επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο για να μην αντιδράσουν οι συνδικαλιστές(!).

Αντιλαμβάνεστε ότι ζούμε σε ένα ξεφτιλισμένο κράτος που αγωνιά μόνο για τα δικά του παιδιά, την ώρα που οδηγεί τους υπόλοιπους στην καρμανιόλα της φτωχοποίησης με τα σπίτια να πουλιούνται 5.000 ευρώ για να πάρουμε τα εύσημα από τους διεθνείς οίκους.

Και παρόλα αυτά πιστεύουν κάποιοι ότι θα την βγάλουν καθαρή...


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει