Arrow

Οργανισμός Βολεμένων Ιδιοτελών (ΟΒΙ)

Posted by Στάμπα ~ on 12/01/2013 ~ 0 comments

Ο στρατός του συστήματος είναι εδώ

Οι πατρίκιοι του Δημοσίου συνεχίζουν να γλεντούν

Βρε τι μαθαίνει ο κόσμος που πένεται. Ότι υπάρχει μια εταιρεία του Δημοσίου, ή μάλλον ένας Οργανισμός, ο οποίος παρά την κατάρρευση της χώρας, παρά τα ενιαία μισθολόγια και τις περικοπές, δίνει ακόμη 15 μισθούς και μια σειρά από επιδόματα που κάποιοι τα βλέπουν μόνο στα όνειρά τους.
Λέγεται… ΟΒΙ ή Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και μη φανταστείτε ότι προσφέρει στο κράτος τόσα πολλά ώστε να απαιτεί να έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Ο ΟΒΙ είναι οργανισμός επιφορτισμένος να εκδίδει άδειες ευρεσιτεχνίας.
Οι 97 υπάλληλοι του ΟΒΙ έχουν μισθούς οι οποίοι ξεπερνούν ακόμη και τα 7.000 ευρώ μηνιαίως. Σε ποιον ανήκει ο ΟΒΙ; Μα στο υπουργείο Ανάπτυξης του κ. Χατζηδάκη ο οποίος, μαθαίνουμε ότι τώρα έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος και να υπάρξουν οι ανάλογες περικοπές. Θέλετε να μάθετε πώς… περνάνε οι υπάλληλοι;
Παίρνουν 15ο μισθό με την μορφή της πρόσθετης αμοιβής αποτελεσματικότητας.
Τα επιδόματά τους μπορούν να φτάσουν τα 1.061,62 ευρώ μηνιαίως.
Τα επιδόματα εορτών και αδείας τους καταβάλλονταν κανονικά ως τις 31/12/2012. Μα καλά αυτά δεν είχαν καταργηθεί; Δικαιούνται επίδομα βρεφονηπιακού-παιδικού σταθμού 300 ευρώ μηνιαίως μέχρι το παιδί να γίνει 6 ετών.
Παίρνουν επίδομα κατασκηνώσεως 600 ευρώ.
Παίρνουν επίδομα ισολογισμού.
Κάθε εργαζόμενος δικαιούται έκπτωση 3 ευρώ την ημέρα για την κατανάλωση στο κυλικείο.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΒΙ όχι μόνο δεν γνώρισαν μειώσεις μισθών αλλά πήραν αυξήσεις από το 2009 ως το 2012 4,49%.
Να ’ναι καλά οι άνθρωποι να τα παίρνουν. Άντε και στα δικά μας, διότι εκεί πρέπει να στοχεύουμε όλοι. Να τους φτάσουμε κι όχι να φτάσουν εκείνοι εμάς. Ωστόσο, είναι απίστευτα προκλητικό τη σήμερον ημέρα να υπάρχουν τέτοιες διακρίσεις. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, πάντως, κι αυτό πρέπει να ψάξει ο κ. Χατζηδάκης.

 


Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

αυτα που δεν προλαβατε

το δικτυο λεει